Achterhoeks Open

    

Ieder jaar wordt het moeilijker om genoeg sponsoren te krijgen om onze begroting sluitend te krijgen. Om er voor te zorgen dat wij iets ruimer in het jasje komen te zitten en daardoor een mooi evenement neer kunnen blijven zetten, hebben wij "Vrienden van Achterhoeks Open" geintroduceerd.

U steunt het Achterhoeks Open door een donatie van € 100,00 per jaar. 

Wat krijgt u daarvoor terug: 

  • Uw naam wordt vermeld op het "Vrienden van Achterhoeks Open" bord dat zal worden geplaatst naast de poort met sponsoren. 

Recht op:

  • Een deelnamebewijs voor de “Hole in One challenge” op de holes van de Par 3 baan. Met per hole de kans op een "hole in one", met daaraan verbonden fantastische prijzen te winnen door diegene die op een hole de eerste "hole in one" slaat.
  • tegoed € 19,50 in munten te gebruiken bij de Foodtruck’s en in de Feesttent
  • Toegangsbewijs voor een groot feest met fantastische bands en een DJ na de finale.

N.B. Trouwe "Vrienden" krijgen dubbel aantal consumptiemunten!

  • VIP parkeerplaats tijdens de AO finaledag
  • Toegang tot de (Feest)tent tijdens het Pro-Am toernooi

Door middel van "Vrienden van Achterhoeks Open" hopen wij een zeer stabiele financiële basis te kunnen leggen en er zo voor te zorgen dat we met z’n allen nog jaren kunnen genieten van dit prachtige evenement. 

Doet u ook mee? 

Meldt u dan aan door onderstaand aanmeldformulier (gegevens) per mail te sturen naar sponsoren@achterhoeksopen.nl of door inleveren (administratie GCZ), u ontvangt dan een factuur met betalings gegevens.

AANMELDEN (pdf)

Voor meer informatie : 
Edwin Brouwer 0615067868 of Janco Kock 0651483858